TALVIOLYMPIALAISET 8.3.2019

Perjantaina koulussamme vietettiin talviolympialaisia. Sää suosi meitä, sillä sade taukosi juuri sopivasti meidän kisojemme ajaksi. Lajit olivat hieman tavallisuudesta poikkeavia: huopatossun heitto, pulkkauinti, maalipallo, liukuriletka, talviaiheiset sanat, tandemhiihto, säkkihyppely, lumitaide ja pulkkaracing. Ehdoton suosikki taisi olla tandemhiihto. Lajeissa kisattiin sekajoukkuein, joten päivän aikana solmittiin myös uusia tuttavuuksia. Päivän aikana jokainen pääsi myös paistamaan itselleen nuotiolla makkaran. Olympialaisten tarkoitus oli hauskanpito hyvässä seurassa huumorimielellä. Tapahtumaan sai myös pukeutua ja niinpä päivän aikana nähtiin paljon erilaisia ja mielenkiintoisia hahmoja. Oppilaskunnan hallituksen jäsenet valitsivat kolme parasta asua. Palkitut olivat Vera Peltoniemi, Frans Rintamäki ja Rasmus Jalonen.

Arkistoon tulee lähiaikoina lisää kuvia.