Talviliikuntapäivä 19.2.2021

Koulun liikuntapäivä on hiihtoloman kynnyksellä perjantaina 19.2. Koulupäivä on neljän tunnin pituinen, klo 9-13. Suurin osa luokista ja henkilökunnasta lähtee tuolloin ladulle. Mikäli luokalla on tuolloin jotain omaa ohjelmaa, luokanopettaja ilmoittaa siitä luokan oppilaille ja vanhemmille.

Hiihtoreittivaihtoehtoja on kaksi: Kontinniityn laavulle (luokat 4-9) ja Reimankallion perälle kääntöpaikalle (luokat 1-3).

Oppilaat, joilla ei ole omia hiihtovarusteita ja joille ei riitä koulun suksia, kävelevät syömään Reiman nuotiopaikalle. Sekä Kontinniityllä että Reimalla on nuotio ja lounas – makkara, sämpylä ja mehua. Oppilas voi ottaa mukaansa myös omaa juotavaa tai syötävää, sen kuljettamisesta hän huolehtii itse.

Lenkin jälkeen koululla on muuta ohjelmaa ulkona ja sisällä. Osan omista eväistä voi syödä koululla lenkin jälkeen.

Oma opettaja tiedottaa tarvittaessa tarkemmista ohjeista.