Talviliikuntapäivä 19.2.2021

Koulun liikuntapäivää vietettiin hiihtoloman kynnyksellä perjantaina 19.2. Sää oli mitä mainioin ja suksi luisti hyvin eikä pieni lumisade haitannut. Suurin osa luokista ja henkilökunnasta oli ladulla. Muut pulkkailivat tai tekivät kävelylenkin ja viettivät mukavaa ulkoilupäivää.

Hiihtoreittivaihtoehtoja oli kaksi: Kontinniityn laavulle (luokat 4-9) ja Reimankallion perälle kääntöpaikalle (luokat 1-3), osa kolmosista hiihti myös liikuntakeskuksen ”perälenkin”.

Kaikki nauttivat lounaan nuotiolla: makkara, sämpylä ja mehua. Osalla oli myös omia eväitä ja paistettiin nuotilla jopa vaahtokarkkejakin.

Lenkin jälkeen koululla oli muuta ohjelmaa ulkona ja sisällä. Pisimmän lenkin hiihtäneet pääsivät kotiin aikaisintaan klo 12, muilla päivä päättyi klo 13. Päivän jälkeen oli mukava aloittaa ansaittu hiihtoloma. Toivotaan, että suksi luistaa myös lomalla.