Unicef-kävely pe 6.3.

Kangasmetsän koulu järjestää UNICEF-kävelyn perjantaina 6.3.2020. Tapahtuman tarkoituksena on auttaa kehittyvien maiden lapsia liikunnan keinoin. Tänä vuonna UNICEF-kävelystä kerätyillä varoilla tuetaan lapsia Malawissa, eteläisessä Afrikassa, jotta jokaisen lapsen oikeus koulunkäyntiin toteutuisi.

Oppilaat hankkivat lähipiiristään sponsoreita, jotka lupaavat sponsoroida oppilaan liikuntasuorituksia valitsemallaan summalla. Mukaan voi osallistua pienelläkin summalla. Sponsorina voi toimia kuka tahansa oppilaan lähipiirin aikuinen. Liikuntasuoritus on noin 0,5km pituinen kävely- tai hiihtolenkki, josta saa yhden tarran/kierros UNICEF-kävelypassiin.

Oppilas voi osallistua tapahtumaan myös ilman sponsoria. Pääasia on kuitenkin liikkumisen ilo!

Perjantaina kisataan myös parhaasta piposta, sillä jokainen halukas oppilas voi ottaa osaa Tuunaa piposi-kisaan tuunaamalla oman piponsa uudeksi tai huomioita herättäväksi.