Kevätjuhla 2019

Kangasmetsän koulun kevätjuhlaa vietettiin tiistaina 28.5.2019 Kankaanpääsalissa. Luokat oli jaettu kahteen juhlaan, jotta kaikki halukkaat mahtuivat saliin. Molemmissa juhlissa nähtiin Näytön Paikka tapahtuman voittajat molemmista sarjoista, kaikilta luokilta oli ohjelmaa mm. liikuntaesityksen, laulun, näytelmän, videon tai tanssin muodossa. Nähtiinpä lopuksi myös kurkistus opettajien päivään. Yhteislaulut raikasivat erityisesti Eläköön elämä oli oppilaiden suosikki. Kuudesluokkalaiset kukitettiin vanhempainyhdistyksen toimesta. Juhlassa myös palkittiin oppilaita. Vanhempainyhdistys jakoi hymypatsaat sekä kolmas- että viidesluokkalaisille. Hymypatsaan saivat: Aino Salomaa, Konsta Kauppinen, Atte Kähkönen, Siiri Laino, Lauri Perähannu ja Sakari Isoviita. Vanhempainyhdistys jakoi myös kannustusstipendejä seuraaville oppilaille: Jimi Rudenberg, Iida Jokela, Emilia Sillanmäki, Reko Ojala, Topi Santahuhta, Vesperi Laino, Mico Knuutila, Mikael Korventausta. LC-Kankaanpää Helmi, Lions Club Kankaanpää, Lions Club Kankaanpää Ladyt ja Kankaanpään Yrittäjät olivat lahjoittaneet stipendit, jotka jaettiin seuraaville oppilaille: Atte Kontti, Iina Salomäki, Tuomas Huhtanen, Sanni Heittola, Sakari Isoviita ja Vera Peltoniemi. Juhla päättyi Suvivirteen.