Näytön Paikka 2019

Kangasmetsän koulussa järjestettiin perinteinen Näytön Paikka tapahtuma maanantaina 29.4.2019. Tapahtumassa oppilaat pääsivät esittelemään taitojaan, jotka eivät ehkä koulun arjessa pääse esille. Näytön paikassa nähtiin viisitoista loistavaa esitystä, joita oli harjoiteltu ja joiden esitykseen oli panostettu asuja ja meikkejä unohtamatta. Esityksiä oli musiikin, tanssin, voimistelun, teatterin kuin myös akrobatian saralta. Kuudennen luokan oppilaat juonsivat tapahtuman ja tuomareina toimivat koulun ulkopuoliset henkilöt. Pienten sarjan voiton vei 2A luokan Ainon ja Erican Aurinkoiset tytöt- liikuntaesitys, isojen sarjan voitti 5A luokan Nea voimisteluesityksellään ja kunniamaininnan sai 1A luokan voimisteluesitys Feliciat.
Lisää tarinaa, kuvia ja videolinkki Näytön Paikasta tulee arkistoon seuraavien viikkojen aikana.