Tapahtui viimeisellä kouluviikolla 2021

Annu-kettu vieraili koululla viimeisellä kouluviikolla. Annu kävi kannustamassa välituntimaratonin juoksijoita ja jakoi luokissa lukudiplomeja. Lukudiplomeja suorittivat 1A, 2A ja 4A luokat.

Kuudesluokkalaiset kävivät Pancho Villassa ruokailemassa vanhempainyhdistyksen tarjoaman aterian alakoulun päättymisen kunniaksi. Koronan johdosta vanhempainyhdistys ei ole pystynyt järjestämään aiempien vuosien Hall of fame- tapahtumaa. Kiitos Kangasmetsän koulun vanhempainyhdistykselle!

Välituntimaraton päättyi keskiviikkona ja kaikki maratonin ja puolimaratonin juosseet oppilaat palkittiin perjantaina lahjakortilla, aiemmin viikolla 21 kaikki oppilaat saivat yllätyspalkinnoksi jäätelöt välituntimaratoniin osallistumisesta.

Perjantaina 4.6. luokissa katsottiin ja vietettiin etänä kevätjuhlaa. Kevätjuhlalinkki on jaettu myös vanhemmille Wilman kautta ja linkki on voimassa viikonlopun ajan.

Lauantaina 5.6. on lukuvuoden päätöksen aika klo 8.15

Lisää kuvia yllä olevista tapahtumista löydät arkistosta.